8 Aralık 2010 Çarşamba

başlık bile yok

anlatmak istediğim çok şey var bugün, şu an, şu dakika. ama ne kimseyle konuşma isteği var içimde ne de anlatmak istediklerimi cümleler haline getirebilecek kudret. yine de bir şeyler yazmak istiyor bu deli gönül.

dürüst olmak istedim ben hep. hani böyle takır takır söylemek istedim, aslında söylemek istediklerimi ancak kırılırlar, üzülürler diye korktum hep.

yalancıyım demiştim değil mi?

kadın pohpohlamayı çok seviyorum. hatta genel olarak pohpohlamayı çok seviyorum. yan etkileri oluyor tabi. insanın sadece inanmak istediklerine inanması sebebiyle, pohpohlarıma kaptırıyorlar kendilerini. kimisi beni siklemez oluyor sen kimsin ruhunu bürünerek. çok ta fifi tabi. eskiden kafama takıyordum bu durumu ama şimdi.. ammaaaannnn.....

her şeye rağmen bir insanın moralini düzeltebilmek, hafiften kendine güvenin gelmesini sağlayabilmek ve bu gelişimi kendi gözlerimle görmek mükemmel bir şey. bazen canavar yarattığımda oluyor, o kadar fire olacak ama :)

bak mesela topu topu iki paragrafta kendi kendimin götünü kaldırdım. ilk paragraftaki ruh halini sikip attım. ne oldu? şimdi gülüyorum bu yazıyı yazarken. öyle de değişken bir insanım işte.


bu arada;

bir melek kondu mantarın ucuna geçtiğimiz zaman diliminden birinde. hoşgeldin diyeceğim ama hak etmesi lazım önce. şimdilik;

"sabah güneşinin ilk sıcaklığı gibi ruhun
kybiss"

8 yorum:

  1. Kimseyi pohpohlama, o pohpohladiklarin bir süre sonra sen bunu yapmayinca senin üzerine basip kendini iyi his etmeye calisiyorlar. Herkes böyledir.

    YanıtlaSil
  2. Standart insan davranışlarından biri sonuç itibariyle. Üzerinde fazla kafa yormadım bugüne kadar. Musikide herkes iki yüzlü zaten. Herkes. yıldır hep alçak gönüllü hep ezilen yılmaz. :)
    Nerden aklıma geldiyse;
    http://video.google.com/videoplay?docid=-8164050061337371534#

    YanıtlaSil
  3. Cok güldüm simdi, bunun devamida ben böyleyiiim böyleyiim di degil mi? Bu da standart insan davranisi ama, herkes kötü ben iyiyim.. onun icin dokunmayin yilmazima gariptir:)

    YanıtlaSil
  4. tamamını bulamadım bir türlü. yılmazım sildirmiş mi ne yapmış. :)
    farklı doğrularımız, yanlışlarımız var haliyle. bu kadar çeşitliliğin olması başka türlü mümkün olmasa gerek.

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar cesitli ve bambaska olsak da hepimiz asagi yukari ayni yerdeyiz. Ben cok sIkIliyorum ya. Herseyden. (noktasiz i olmamasi da cok sIkIci)

    YanıtlaSil
  6. Sıkılmamak lazım yahu. Daha doğrusu sıkılmanın bir şey vermeyeceğinden eminmişcesine hareket etmek lazım sanki. Kuşlar-böcekler-çiçekler deyip hayat güzeldir diye zırvalayacak halim yok amma velakin, bazen hakikatten güzel oluyor şu hayat. bazen ama ı ların olmadığı zaman güzel değil mesela :)

    YanıtlaSil
  7. O bazen'den birazcik simdi alabilsem keske. Neyse sustum kendi sIkIntilarimi kendime saklim, cevre sIkIntisi yaratmaya gerek yok:)

    YanıtlaSil
  8. Çevresel sıkıntılardan beslenen ve zevk duyan bir insan değilim o yüzden rahat olabilirsin :)

    YanıtlaSil